ext4

Project details

Type bouw: starterswoningen, seniorenwoningen en zorgwoningen
Ligging: Nijmegen
Opdrachtgever: Roozen van Hoppe

Architect: AAS Groningen
Omvang: Woonlandschap Living-Inn ca. 40.600 m2
Oplevering: Eind 2023
Bouwtijd: 33 maanden

Living-inn, Nijmegen

Begin dit jaar zijn een projectleider en hoofduitvoerder van Wijnne Projectbegeleiding gestart bij de bouw van een nieuw en uniek wooncomplex in Nijmegen. Het zogenaamde Living-Inn is een wooncomplex waar jongeren en ouderen met elkaar verbonden worden. Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Een fijne woonomgeving waar ontmoeten centraal staat.

Living-Inn Nijmegen bestaat uit 210 appartementen voor 55-plussers, 92 appartementen voor jonge starters en een zorgvleugel met 80 appartementen voor ouderen die zorg nodig hebben. Hierdoor wonen jong en oud bij elkaar en kunnen oudere stellen, waarvan er een zorg nodig heeft, toch bij elkaar blijven wonen.

Voor deze jonge en oudere doelgroepen wordt een luxe woonlandschap gerealiseerd. Naast woningen komt er in een restaurant, zwembad, beautysalon, fysiotherapeut en kinderdagverblijf. Living-Inn wordt een levensloopbestendig complex, met een aparte zorgvleugel voor bewoners die 24-uurs zorg nodig hebben.

Naar verwachting vindt de oplevering van Living-Inn in het najaar van 2023 plaats.