Waarom Wijnne Projectbegeleiding

Wijnne Projectbegeleiding is een detacheringsbureau met ruime ervaring in de bouw. Wij ondersteunen gerenommeerde bouwbedrijven in Nederland en België met ervaren en zelfstandige bouwprofessionals (ZZP’ers). Dit zijn bouwprojecten in de utiliteit, woningbouw of civiele bouw. Wij werken uitsluitend met middelbaar en hoogopgeleide vakmensen die hun sporen in het vak verdient hebben.

Voor bouwprofessionals is Wijnne Projectbegeleiding de kans om aan mooie projecten te werken. Projecten waar je normaal gesproken als ZZP’er niet eenvoudig tussen komt. Dit biedt niet alleen veel uitdaging, goede arbeidsvoorwaarden, maar ook zekerheid. Onze projecten duren vaak minimaal een jaar.

Wij kennen onze mensen persoonlijk. Uit eigen ervaring weten we wat ze kunnen en in welke functie zij het best tot hun recht komen.

Wij werven veelal bouwprofessionals in ons netwerk. Zo weten we wat ze kunnen en wat ze gedaan hebben. Kandidaten die zich via onze website aanmelden worden zorgvuldig gescreend op ervaring en opleiding. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

 

Heb jij passie voor de bouw en heb jij jezelf ontwikkeld tot een zelfstandig professional? Meld je dan aan via onze website. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Ja, bij voorkeur hoogopgeleid of voldoende werkervaring in de bouw.

Als je wordt gedetacheerd krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid. Daarnaast is het financieel aantrekkelijker, dan in loondienst. Tot slot bieden wij veel zekerheid door de langdurige projecten.