Holland Park in Diemen Wijnne Projectbegeleiding

Project details

Holland Park in Diemen

Type bouw: appartementen
Ligging: Diemen
Opdrachtgever: Hurks
Architect: Sjoerd Soeters
Omvang: 304 appartementen
Bouwtijd: 36 maanden
Opgeleverd: 2022

Sinds januari is er een Bouwplaats Manager van Wijnne Projectbegeleiding gestart op het project Holland Park in Diemen voor opdrachtgever Hurks. Het gaat om twee grote woontorens van circa 50m hoog met in totaal 304 appartementen en een grote parkeergarage.

Holland Park
Holland Park is een levendige woonwijk die deels al bewoond is. Andere delen zijn nog in aanbouw. Kenmerkend voor het klein stedelijk woongebied zijn de sfeervolle grachten, prachtige gevels, groene binnentuinen en de gezellige straatjes. Holland Park wordt een duurzame wijk met 5000 bewoners. Er zijn duurzame oplossingen toegepast die voldoen aan de nieuwste normen op het gebied van energiegebruik en de belasting van het milieu.

Blok 23 en 24
Opdrachtgever Hurks haalde in november 2018 de bijzondere opdracht binnen voor blok 22 en blok 23 van Holland Park in Diemen Zuid. Er wordt gewerkt aan 304 appartementen met een grote parkeergarage. Een Bouwplaats Manager van Wijnne Projectbegeleiding werkt mee aan dit project in opdracht van Hurks. Naar verwachting zal het project in 2022 klaar zijn.